Om


Nelly och Sara namnHjärtligt välkommen till en manifestation för Konsten och Livet! Den 18 augusti till den 2 september 2017 är vi stolta att arrangera utställningen ”Ljuset från Norden” på Edsvik Konsthall. Kom och njut av en Retrospektiv utställning av Curt Källman, grundaren av Vedic Art. Låt dig beröras av själslig konst i Mångfaldhetsutställningen. Inspireras av Vedic Art Train Konstinstallation.

Det är ett förverkligande av en gemensam vision om en vandringsutställning (första gången i Helsingfors 2012). Nu är det dax för Stockholm! Detta är någonting vi gör tillsammans för att förverkliga en dröm om ett skapande över hela världen. Därför är ditt deltagande viktigt både för genomförande av projektet som helhet och som medskapare av Vedic Art Train Konstinstallation.

 

Vedic Art Train Konstinstallation

Konstverk från Vedic Art utövare från hela Sverige och världen visas upp i Vedic Art Train konstinstallation. Detta blir en fantastisk manifestation för konsten och livet! Läs mer om Vedic Art Train Konstinstallation här.

Mångfaldhetsutställning

Underbar konst skapas fram av Vedic Art utövare. 22 härliga konstnärer representerar bredden och vidden av Vedic Art skapande. Vår ödmjuka ambition är att ännu tydligare positionera Vedic Art i konstens rike. Läs mer om Mångfaldhetsutställningen här.

Inbjudan till att ställa ut

Samtliga Vedic Art utövare som målar med inspiration från de 17 principerna är varmt välkomna att anmäla sig till Vedic Art Train Konstinstallation. Det blir en fantastisk manifestation för konsten och livet. Det du behöver göra måla, betala och skicka in dit verk. Resten gör vi! Läs om hur du anmäler dig här.

Varmt välkommen att besöka utställningarna och bidra med dina konstverk!

Med glädje

Nelly och Sara

Arrangörer